colmi

tala fou

Ole maketi smartwatch ole a oʻo ile $156.3 piliona.

LOS ANGELES, Aukuso 29, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - O le maketi o le smartwatch i le lalolagi atoa o loʻo faʻamoemoeina e faʻatupulaia e tusa ma le 20.1% i le vaitau o faʻataʻitaʻiga o le 2022 i le 2030. E oʻo atu i le 2030, o le CAGR o le a siitia i le tusa ma le $ 156.3 piliona.

O le siʻitia o manaʻoga mo masini faʻaogaina faʻatasi ai ma foliga atamai faʻapitoa o se mea taua e faʻamoemoeina e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi smartwatch lalolagi mai le 2022 i le 2030.

O tupe fa'aalu a le Malo i le atina'eina o taulaga atamai ma atina'e tetele mo le faigofie i luga ole laiga ma feso'ota'iga fa'aoga e fa'amoemoe e fa'aosoina ai le fa'asoa o maketi o uati atamai.O le si'itia o tau o le soifua maloloina mo tagata fa'atau ma le fa'atupula'ia malie o le aofa'i o tagata matutua o lo'o mafatia i tulaga fa'atupu ma'i eseese ma le si'itia o fa'afitauli o le fatu i tupulaga talavou ua mafua ai le mana'oga mo uati atamai.

Faʻateleina uiga faʻatau i le tausiga o le soifua maloloina ile fale e taʻitaʻia ai le faʻalauiloaina o vaʻavaʻai e fesoasoani i le faʻasoaina o faʻamatalaga o le soifua maloloina ma tagata tomai faʻapitoa ma faʻailoa auaunaga faʻafuaseʻi pe a manaʻomia o mea ia e faʻamoemoe e aʻafia ai le tuputupu aʻe o le maketi taulaʻi.E le gata i lea, o le faʻalauteleina o pisinisi e le au taʻaalo tetele e ala i le tuʻufaʻatasia ma le galulue faʻatasi e faʻamoemoe e faʻaosoina le tuputupu aʻe o le maketi smartwatch.

E tusa ai ma le matou lipoti lata mai o pisinisi smartwatch, o le manaʻoga mo smartwatches na faʻatupulaʻia i le taimi o le COVID-19 ona e fesoasoani i le sailia o siama i le tino o le tagata.O lo'o fa'aogaina masini fa'aogaina e fa'aauau pea ona su'esu'eina fa'ailoga taua e siaki ai le aga'i i luma o fa'ama'i pipisi.Matou te faʻaalia pe faʻafefea ona faʻaogaina faʻamatalaga mai tagata faʻatau smartwatches e iloa ai le faʻamaʻi Covid-19 aʻo leʻi aliali mai faʻailoga.E faitau sefulu miliona tagata i le lalolagi atoa o loʻo faʻaogaina uati atamai ma isi masini faʻaogaina e siaki ai uiga faʻaletino eseese, e pei o le fatu, vevela o le paʻu, ma le moe.O le tele o suʻesuʻega a tagata na faia i le taimi o faʻamaʻi na mafai ai e tagata suʻesuʻe ona aoina faʻamatalaga taua e uiga i le soifua maloloina o tagata auai.Faatasi ai ma le tele o smartwatches e mafai ona iloa vave faʻailoga o le coronavirus faʻamaʻi i tagata, o le maketi tau maketi o smartwatches ua vave ona faʻateleina.O le mea lea, o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o nei masini o le a fesoasoani e faʻalauteleina le maketi i tausaga a sau.

O le faʻateleina o le faʻaogaina o tekonolosi masini i luga o itu eseese, faʻavavevave le atinaʻeina o masini faʻaeletoroni, ma le faʻatupulaia o le manaʻoga o tagata faʻatau mo masini eletise mo le malosi ma taʻaloga o taʻavale autu ia mo le tuputupu aʻe o le maketi smartwatch lalolagi.

E le gata i lea, o le malosi o le faʻatau ma le faʻalauteleina o le soifua maloloina e taʻitaʻia ai le manaʻoga mo masini faʻaogaina atamai e faʻamoemoeina e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi mataʻi atamai i le lalolagi.O mea taua e pei o le maualuga o le tau o meafaigaluega ma le malosi o le tauvaga ma le maualalo o tupe e faʻamoemoe e faʻalavelaveina ai le tuputupu aʻe o le maketi smartwatch i le lalolagi atoa.E le gata i lea, o faʻalavelave faʻatekonolosi e faʻamoemoe e faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o le maketi taulaʻi.

Ae ui i lea, o tupe faʻafaigaluega taua i le atinaʻeina o oloa ma le faʻatinoina o fofo fou a tagata taʻalo autu e faʻamoemoe e tatalaina avanoa fou mo tagata taʻalo o loʻo galulue i maketi taulaʻi.E le gata i lea, o le faʻalauteleina o faiga faʻapaʻaga ma maliega i le va o tagata taʻalo faʻaitulagi ma faʻavaomalo e faʻamoemoe e faʻateleina le tele o le maketi smartwatch.

O le lalolagi smartwatch maketi ua vaevaeina i oloa, polokalama faʻaogaina, ma le itulagi.O le vaega o oloa ua toe vaevaeina i le lautele, tutoʻatasi, ma le masani.I totonu o ituaiga oloa, o le vaega tuusao e tatau ona faʻamauina mo le tele o tupe maua o maketi o le lalolagi.

O le vaega o talosaga ua vaevaeina i fesoasoani a le tagata lava ia, soifua maloloina, soifua maloloina, taʻaloga, ma isi.I totonu o talosaga, o le vaega fesoasoani a le tagata lava ia e faʻamoemoe e faʻatatau mo le tele o tupe maua i le maketi taulaʻi.O le vaega faʻaogaina o loʻo vaevaeina i le WatchOS, Android, RTOS, Tizen, ma isi.I totonu o faiga faʻaogaina, o le vaega Android e faʻamoemoe e faʻatatau mo le tele o tupe maua o le maketi faʻamoemoe.

Amerika i Matu, Amerika Latina, Europa, Asia Pasefika, ma Sasaʻe Tutotonu ma Aferika o faʻavasegaga faʻaitulagi o pisinisi smartwatch.

O le maketi i Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoeina e faʻatatau i le tele o tupe maua a le maketi smartwatch i le lalolagi ona o le faʻasolosolo malie o le numera o tagata faʻatau e faʻaogaina masini atamai.Aʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o tekinolosi ma faʻaaogaina e le au faʻatau masini atamai e fesoasoani i le mataʻituina o le soifua maloloina, sailia o telefoni, ma isi mea, o loʻo taulaʻi atu le au gaosi oloa i le tuʻuina atu o masini e faʻamamafa ai auala eseese o gaioiga.

O le maketi a Asia Pacific e faʻamoemoe e vave faʻatupulaia le faʻatupulaia o maketi ona o le maualuga o le ulufale atu i luga ole initaneti ma smartphones.O le faʻatupulaia o le mana faʻatau, faʻateleina le manaʻoga mo masini atamai, ma le faʻaaogaina o fofo fou o mea ia e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi faʻaitulagi smartwatch.

O nisi o kamupani lauiloa atamai i totonu o pisinisi e aofia ai Apple Inc, Fitbit Inc, Garmin, Huawei Technologies, Fossil, ma isi.


Taimi meli: Aukuso-31-2022